Ik ben Gijs Verveda en ben in 1978 geboren in Wageningen.
Al vanaf de kleuterschool wist ik dat ik slager wilde worden, net als opa Gert, die samen met oma een slagerij had in een dorpje in de kop van Noord-Holland. De slagerij was een echt familiebedrijf en heeft al heel vroeg diepe indruk op mij gemaakt. Toen we er ook maar enigszins toe in staat waren, gingen mijn neefjes en ik opa ‘helpen’, wat een geduld moet die man gehad hebben. Gaandeweg mochten we steeds meer helpen met slachten, uitbenen, gehakt draaien en worst maken.
De ambitie om ooit zelf slager te worden is altijd gebleven, dus ben ik de benodigde opleidingen gaan doorlopen. Vervolgens heb ik ruime ervaring op kunnen doen, zowel vakinhoudelijke als leidinggevende, bij diverse soorten slagerijen. De periode die daarbij voor mij het meest tot de verbeelding sprak was het werken bij de biologische slagerijen van ‘De groene weg’, waar dierenwelzijn, milieu en een gezond product maken van essentiële waarde zijn. Voor mij was het de perfecte werkomgeving omdat hun principe en werkwijze nauw aansluiten bij mijn idealen.
Uiteindelijk heb ik nu mijn ultieme droom waar kunnen maken door in Nijmegen de mooie slagerij van Sjek Floor over te nemen. Sjek was een van de eerste slagers die zich al in 1979 inzetten om het welzijn van de dieren te verbeteren. Dus zijn bedrijf sluit perfect aan bij hetgeen wat ik geleerd en gezien heb bij de biologische slagerijen. Dit was dé gelegenheid voor mijn vrouw en ik om hier onze eigen “diervriendelijke” ambachtelijke slagerij te beginnen.

Samen met mijn vakkundige en vriendelijke medewerkers Ilona, Madelief, Leonie, Linda, Karlijn en Myrthe vormen we een enthousiast team.

Service

Kom in contact!

Telefoon: 024-3235205
Email: info@hetvleeschlokaal.nl
Website: www.hetvleeschlokaal.nl

Lange Hezelstraat 90A
6511 CM te Nijmegen
Bank: NL42INGB0006857261
KvK: 63474891